воскресенье, 23 апреля 2023 г.

Kaetana Маска-гомаж лінія Плантажене

Всім привіт!

Кожна з нас, хто хоче залишатися якомога довше молодою і гарною, доглядає за обличчям! Важливим етапом по догляду за шкірою обличчя є очищення, особливо якщо шкіра проблемна: жирний тип, тонка, чутлива. А ще на додачу мій організм завжди реагує на те що я їм, і якщо організму щось не подобається то він реагує висипом на обличчі (прищі), зі слідами після якого доводиться ще довго боротися після загоєння.

Мій домашній догляд складається з сироваток, тоніків, кремів, пілінгів, масок. Дуже цікавою і ефективною виявилася Маска-гомаж Плантажене Kaetana 50 мл.

маска скраб для обличчя

Опис:
Фітогомаж «Плантажене» - професійний засіб для домашнього догляду за шкірою обличчя, призначений для глибокого очищення від забруднень, шкірної секреції, ороговілих шарів епідермісу. Фітогомаж готує шкірний покрив до подальших косметичних і лікувальних процедур. Підходить всім типам шкіри, в тому числі - чутливій, а також сухій, з порушеною гідроліпідною мантією, яка постраждала від опіків, травм, променевих уражень.

Спосіб застосування:
Нанести, витримати на шкірі 3-10 хвилин, зкатати масажними рухами. Залишки змити водою.

Склад:
Вода, порошок Gossypium Herbaceum (Cootton), етилгексил стеарат, гліцерил стеарат, цетеариловий спирт, цетилпальмітат, цетеарил оліват, сорбітан оліват, каприловий/каприновий тригліцерид, крохмаль тапіоки, олія Prunus Amygdalus Dulcis, масло Butyrospermum Parkii (ши), гідролізований протеїн , Поліакрилат натрію, фруктова олія Mauritia Flexuosa (Buriti), алантоїн, токоферилацетат, ретинілпальмітат, аскорбілфосфат, пантотенова кислота, бавовняна олія (Gossypium herbaceum), бензиловий спирт, бензойна кислота, дегідрооцтова кислота, парфум.

Фітогомаж приємної консистенціі, густота як у звичайного крему, нейтральний аромат, легко наноситься і розподіляється. Ніжного жовтого кольору. Після нанесення шкіра стає матовою. Для того щоб добитися ефекту маски-скатки треба почекати хвилин 5-7. 

Маска добре справляється з мікро-лущеннями, гарно вирівнює рельєф шкіри, після використання шкіра стає супер-м'якою і ніжною, навіть немає бажання якомога скоріше використовувати тонік та крем. Як на мене ця маска - ідеальний варіант експрес-допомоги, ії можно використовувати зранку щоб усі засоби макіяжу лягли якомога краще. Але вона не справиться з пересушеною шкірою (коли лущення шкіри від зневоднення, для цього потрібно використовувати більш живильні засоби).

На коллажі нижче видно як виглядає шкіра з частинками маски та після вмивання (без крему).

Я задоволена ефективністю засобу, для мене він є одним з основних по догляду, коли немає ніяких негараздів зі шкірою, використовую по мірі необхідності (1-2 рази на тиджень).

ЦЕ Ж НАШІ РОБЛЯТЬ ТАКУ КРАСУ! 

Слава Україні - Слава ЗСУ!


Blog Widget by LinkWithin

Комментариев нет:

Отправить комментарий