воскресенье, 21 мая 2023 г.

Крем та сироватка навколо очей "Небесний погляд" Kaetana

Боротьба за молодість триває щодня, якщо змиритися зі своїм віком і змінами в зовнішності то зовсім скоро можно занепасти духом. Настрій кожної жінки в першу чергу залежить від того яке відображення їй посміхається в дзеркалі: на свій вік, чи років на 10 молодше! Чим більше ми робимо для шкіри тим вона вдячніша, тим самим ми відстрочуємо зовнішній прихід старості. Звичайно, в ідеалі поєднувати домашні процедури та засоби по догляду за шкірою з процедурами у косметолога. 

Сьогодні розповім Вам про крем та сироватку навколо очей KAETANA

Знайомство з новими засобами по догляду за обличчям та тілом це завжди цікавий досвід, але коли шкіра вибаглива, ніжна, куперозна, жирна доводиться вчитуватися в склад, шукати відгуки щоб не нашкодити собі. Цим двом засобам я можу поставити відмінну оцінку, вони підійдуть навіть дуже вибагливій шкірі. 

сироватка навколо очей Kaetana

Опис:
Крем для шкіри навколо очей покращує колір та текстуру шкіри навколо очей, прибирає мішки та кола під очима, розгладжує зморшки. Крем має ліфтинг-ефект, а тому підвищує гладкість та пружність шкіри. Швидкий та тривалий результат! Прекрасно підійде тим, кого турбує нездорова шкіра навколо очей: темні кола та набряки, «гусячі лапки» у куточках та посилена еластичність.

Спосіб застосування:
Щоденно наносити на очищену шкіру.

Склад:
Вода очищена, екстракт фіалки трьохколірної, капрілік/капрік тригліцерид, цетеарил глікозид, сорбітан оліват, пропіленгліколь, альфа ліпоєва кислота, екстракт кави зеленої, олія кісточок винограду, олія манго, олія кави зеленої, спирт цетилстеариловий, троксірутін, гіалуронат натрію, α – глюкозил геспередин, столові клітини швейцарських яблук, д – пантенол, нікотинова кислота (вітамін рр), убіхінон (коензим q 10), аллантоїн, аскорбіл фосфат натрію (вітамін с), сорбітан капрілат, пропандіол, бензойна кислота, парфумерна композиція.

Що мене приємно вразило:
- ніжний пудровий аромат, 
- абсолютно не жирна консистенція, 
- крем чудово підходить під будь-який макіяж,
- економічний,
- швидко вбирається шкірою,
- зручний дозатор, 
- не викликає подразнення, 
- не залишає по собі жирного блиску чи відчуття "маски" тому я використовувала крем на все обличчя!
- можливість коригувати кількість засобу (іноді хочеться нанести більше, іноді меньше).

Жовто-блакитні кольори крему та сироватки - це так символічно! 

крем навколо очей Kaetana


Опис:
Помітне омолодження шкіри: покращення її кольору та текстури, зникнення дрібних та розгладжування глибоких зморшок; зникнення мішків та темних плям під очима; ліфтинг-ефект, підвищення гладкості та пружності шкіри; швидкий та стійкий ефект.

Спосіб застосування
Наносити на шкіру навколо очей 2-3 рази на тиждень, або щоденно, до вирішення проблеми.

Склад:
Вода, олія сезаму, олія оливкова, олія ши, екстракт фіалки триколірної, екстракт білого чаю, стовбурові клітини швейцарських яблук, вітамін Е, Вітамін А, алантоїн, ліпосоми, троксирутин, альфа-ліпоєва кислота, N,N-диметиламіноета вітамін С, убіхінон (Коензим Q10).

Що мене приємно вразило:
- приємний солодкуватий аромат, 
- ніжна консистенція, 
- швидко вбирається шкірою,
- не викликає подразнення, 
- зручний дозатор, 
- не залишає по собі жирного блиску чи відчуття "маски",
- економічна (я використовувала лише для шкіри навколо очей - присутні гусячі лапки, але планую використовувати на все обличчя). І мені здається сироватка така ніжна, що її можно використовувати щодня, а не декілька разів на тиждень.

🎔🎔🎔

В цілому я дуже задоволена обома засобами, від використання залишилися тільки приємні відчуття, от тільки для моєї дуже сухої шкіри навколо очей (мені 39 років) не вистачає живлення чи глибого зволоження. Крем+сироватка працюють на рівні підтримання зволоження, якщо шкіра в гарному стані. Тобто дані засоби підійдуть більш молодій шкірі в якості щоденного догляду, коли не треба вирішувати якісь глобальні питання зі шкірою.

Крем та сироватка ідеально підходять на теплу пору року, коли не хочеться перегружати шкіру жирними текстурами, коли немає багато часу і треба щоб засоби швидко ввібралися, коли хочеться ніжного аромату і милого дизайну.

професійна косметика відгуки

ЦЕ Ж НАШІ РОБЛЯТЬ ТАКУ КРАСУ! 

Слава Україні - Слава ЗСУ!

Blog Widget by LinkWithin

1 комментарий: